Kontakt
ZWIERS Klus en Montage
Zwaluwtong 26
7443 MH Nijverdal
Homepage:www.zwiersklusenmontage.nl
Telefoon:+31(0) 622 74 64 11
Fax:

Serre

Droomt u al langer van een serre aan uw huis of bedrijfspand en zou het nu weleens werkelijkheid kunnen worden?

Wij begrijpen uw wens heel goed. Met een serre haalt u een stukje buiten naar binnen. Of binnen naar buiten. Uw huis of bedrijfspand wordt groter, lichter, sfeervoller en prettiger om in te verblijven. Het is bijna een vakantiegevoel dat het oproept, een serre. En dat gewoon in uw eigen huis of pand!

Wij zijn als klusbedrijf vooral actief in de regio Nijverdal en helpen u graag om uw droomserre te realiseren. Benieuwd naar onze ervaring? Bekijk hier onze referenties.

Interieur serre met loungeset en houten vloer

De kosten van een serre

De eerste vraag die wij vaak krijgen is wat een serre kost. Die kosten zijn afhankelijk van de omvang van de serre, of u kiest voor maatwerk of prefab en welke materialen u graag wilt dat we gebruiken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor karakteristieke houten kozijnen, voor moderne aluminium kozijnen of voor degelijke en onderhoudsarme kunststof kozijnen. Een combinatie van materialen is ook mogelijk

Wij komen graag bij u langs om uw plannen en alle mogelijkheden met u te bespreken. We kunnen dan ook al snel een grove inschatting geven van de kosten van uw serre. Een specifieke prijsopgave ontvangt u daarna, in de vorm van een vrijblijvende offerte.

Ook goed om in uw achterhoofd te houden: een serre geeft meerwaarde aan uw huis of pand bij een eventuele verkoop. U krijgt meer woon- of werkoppervlakte, die op allerlei manieren kan worden benut. Een extra woonkamer, een overdekt terras of ruimte voor een hobbykamer of atelier. Het is de investering daarmee vaak meer dan waard.

Aandachtspunten bij de bouw van een serre

Meestal heeft een serre niet alleen glazen wanden, maar ook een glazen dak. Zo vergroot een serre de daglichttoetreding in uw huis en hoeft u niet bang te zijn voor lichtverlies, zoals bij een uitbouw met een plat dak.

Door de stralingswarmte van de zon loopt de temperatuur in een serre snel op. Om dit effect optimaal te benutten worden serres vaak aan de zuidkant van een huis gebouwd. De eerste voorjaarszon maakt uw serre dan al tot een behaaglijk terras en als het op een zomeravond afkoelt, is de serre een perfecte plek om nog even heerlijk ‘buiten’ te zitten.

Denkt u voor warme dagen echter ook aan goede zonwering voor uw serre, zodat het niet te warm wordt. Het zou echt zonde zijn als u in de zomer juist weinig gebruik maakt van uw serre, omdat het er dan veel te warm is. Ook het juiste isolatieglas draagt bij aan een prettig binnenklimaat in alle seizoenen.

ZWIERS Klus en Montage uw contactpersoon voor Onderwerp.
Bel ons alsjeblieft bij: +31(0) 622 74 64 11