Kontakt
ZWIERS Klus en Montage
Zwaluwtong 26
7443 MH Nijverdal
Homepage:www.zwiersklusenmontage.nl
Telefoon:+31(0) 622 74 64 11
Fax:

Afbouw

Is uw nieuwbouwhuis of -bedrijfspand casco opgeleverd en zoekt u voor de afbouw een ervaren klusbedrijf in de regio Nijverdal? Wij helpen u graag bij alle kleine of grote klussen die komen kijken bij de afbouw van uw pand. Bekijk hier een aantal recente projecten die we naar volle tevredenheid hebben afgerond.

Afwerking muur via stucwerk

Alle afbouwwerkzaamheden

Uw woning of bedrijfspand krijgt al vorm. De fundering is gelegd, de muren staan en het dak zit erop. Nu moet het nog leefbaar worden en naar uw wens worden afgewerkt. Als ervaren klusbedrijf verrichten wij alle benodigde afbouwwerkzaamheden, zoals:

  • zetten van binnenwanden
  • plaatsen uw keuken, badkamer en toilet
  • plafond- en wandafwerking met stucwerk, tegelwerk of schilderwerk
  • leidingen trekken en elektra aansluiten
  • timmerwerk, zoals plaatsen en stellen van binnendeuren en -kozijnen

Wij helpen u waar u wenst

Kortom, we doen alle klussen die uw huis of bedrijfspand afmaken en naar uw smaak afwerken. Wilt u een gedeelte van de afbouw zelf doen en zo geld besparen op u bouwproject? Dat kan natuurlijk ook! Wij helpen u waar u dat wenst. En als u graag alles in één hand houdt, kunnen we ook de voorafgaande ruwbouw voor u regelen.

Duurzame en veilige materialen

Als u dat prettig vindt, adviseren we u ook bij de keuze van de materialen. Goedkoop is vaak duurkoop, omdat goedkope materialen veelal een kortere levensduur hebben. U kunt bij ons ook specifiek kiezen voor milieuvriendelijke of energiebesparende materialen. De juiste materialen en technieken maken uw pand duurzaam, energiezuinig en comfortabel om in te wonen of te werken.

We bouwen altijd volgens de laatste veiligheidseisen, bijvoorbeeld wat betreft brandveiligheid. Als u dat wilt werken we met het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor onder andere inbraakwerend hang- en sluitwerk. Want comfortabel wonen betekent ook: een veilig gevoel.

Realistische planning en duidelijke communicatie

Voordat we voor u aan de slag gaan, komen we graag bij u langs om de werkzaamheden persoonlijk te bespreken. We bekijken dan wat we moeten doen om uw droompand te realiseren. Op basis daarvan maken we een offerte en een eerste planning. Ook tijdens de uitvoering houden we u steeds op de hoogte van de planning en de werkzaamheden. Zo weet u tijdens het hele project waar u aan toe bent.

ZWIERS Klus en Montage uw contactpersoon voor Onderwerp.
Bel ons alsjeblieft bij: +31(0) 622 74 64 11