Kontakt
ZWIERS Klus en Montage
Zwaluwtong 26
7443 MH Nijverdal
Homepage:www.zwiersklusenmontage.nl
Telefoon:+31(0) 622 74 64 11
Fax:

Ruwbouw

Wilt u een nieuw huis of bedrijfspand laten bouwen of uw bestaande pand laten uitbouwen? ZWIERS Klus en Montage uit Nijverdal realiseert de ruwbouw, oftewel het casco, van begin tot eind. Van de plannen en bouwtekening tot de fundering, de muren, het dak en de inkoop van alle materialen.

U kunt de ruwbouw helemaal aan ons overlaten, of een gedeelte van uw bouwproject aan ons uitbesteden. Hoe groot of klein uw klus ook is, wij helpen u graag!

Nieuwbouwhuis in aanbouw

Wat is ruwbouw of cascobouw?

De ruwbouw is het afsluitende en dragende deel van uw woning of bedrijfspand. Na de ruwbouwfase is uw pand wind- en waterdicht, maar nog niet afgewerkt. Als gespecialiseerd klusbedrijf kunnen we u in de ruwbouwfase helpen met:

  • de fundering
  • metselen van buitenmuren
  • plaatsen van uw dak en dakgoten
  • aanleggen van riolering en afvoer
  • plaatsen en stellen van kozijnen en buitendeuren
  • alle overige ruwbouwwerkzaamheden

Complete ruwbouw of een kleine klus

Of het nu gaat om een heel nieuw huis of bedrijfspand, een aanbouw of een opbouw: u kunt de hele ruwbouw aan ons uitbesteden. Mocht het nodig zijn, dan werken we samen met één van onze vaste partners om uw hele project van bouwtekening tot oplevering te realiseren. Maar u kunt ons ook alleen inschakelen als metselaar, timmerman, voor voegwerk of funderingen. Geen klus is te groot of te klein voor ons.

Wij helpen u waar u wenst

Na de ruwbouw is uw huis, bedrijfspand of aanbouw nog niet gebruiksklaar. De muren zijn nog niet afgewerkt en misschien moet de badkamer of keuken nog geplaatst worden. En waarschijnlijk moeten er nog water- en elektriciteitsleidingen naar de juiste plek worden getrokken voor bijvoorbeeld verwarming en verlichting.

Als u tijd heeft en het leuk vindt om (een gedeelte van) de afbouw zelf te doen, bespaart u geld op uw bouwproject. Wij helpen u graag bij het realiseren van de ruwbouw, waarna u zelf de rest kunt doen. Een gedeelte van de afbouw zelf doen en de rest uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook! En als u dat prettig vindt, adviseren we u ook bij de keuze van de materialen. Kortom: wij helpen u waar u wenst.

ZWIERS Klus en Montage uw contactpersoon voor Onderwerp.
Bel ons alsjeblieft bij: +31(0) 622 74 64 11