Kontakt
ZWIERS Klus en Montage
Zwaluwtong 26
7443 MH Nijverdal
Homepage:www.zwiersklusenmontage.nl
Telefoon:+31(0) 622 74 64 11
Fax:

Onderhoud

Met regelmatig onderhoud aan uw huis of pand voorkomt u onverwacht hoge kosten. Maar hoe weet u wanneer onderhoud nodig is? Hoe vaak u het beste uw daken en dakgoten kunt laten checken? Wanneer het schilderwerk aan vervanging toe is? Als klusbedrijf in de regio Nijverdal helpen wij u hier graag bij.

RaabWorks

Wanneer is onderhoud nodig?

Van buitenschilderwerk kunnen we wel zeggen dat het verstandig is om dit eens in de vijf jaar te vernieuwen. Met name de straling van de zon beïnvloedt de kwaliteit van de verf. En door de wisselende temperaturen komt er spanning op de verflaag. Er kunnen kleine scheurtjes in de verf komen, waardoor vocht in de ondergrond kan trekken. Deze haarscheurtjes zijn nauwelijks zichtbaar, maar kunnen na enkele jaren leiden tot afbladderen van de verf en houtrot.

Wanneer onderhoud nodig is aan bijvoorbeeld uw dak of gevel is afhankelijk van hoe oud uw dak of gevel is. Hoe ouder uw dak, hoe beter het is om regelmatig onderhoud te plegen.

Wij helpen u graag bij de planning van uw onderhoud met een meerjarenonderhoudsplan. Wij inspecteren uw pand en stellen op basis daarvan het onderhoudsplan op. U weet dan precies wanneer welk onderhoud nodig is en wat de kosten hiervan zijn.

Wat kost onderhoud?

In het meerjarenonderhoudsplan dat we voor u maken staat precies met welke kosten u rekening moet houden. Doordat we verschillende werkzaamheden in zo’n plan efficiënt combineren, kunt u zelf flink wat geld besparen.

Daarbij voorkomt u onverwacht hoge kosten. De kosten van schade door achterstallig onderhoud aan uw huis of bedrijfspand zijn vaak veel hoger dan de kosten voor regelmatig schilderen of het controleren van uw dak en dakgoten. Bij een lekkage door een verstopte dakgoot beschadigen misschien ook uw vloeren, muren of dakconstructie. En als houtrot te lang de kans krijgt, moet het hele kozijn vervangen worden.

Bovendien is een goed onderhouden pand gezond, veilig en waardevast.

Achterstallig onderhoud

Wordt u geconfronteerd met achterstallig onderhoud? Bijvoorbeeld bij de aanschaf van een huis of bedrijfspand? Dan helpen we u graag met een plan om dit financieel zo draaglijk mogelijk op te lossen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen met planmatig onderhoud of een onderhoudscontract voor uw huis of bedrijfspand?

U kunt er zeker van zijn dat u met goed onderhoud en de juiste herstelwerkzaamheden waarde toevoegt aan uw pand. Wij helpen u graag met een onderhoudscontract en een onderhoudsplan, waardoor u hier jarenlang geen omkijken meer naar heeft.