Kontakt
ZWIERS Klus en Montage
Zwaluwtong 26
7443 MH Nijverdal
Homepage:www.zwiersklusenmontage.nl
Telefoon:+31(0) 622 74 64 11
Fax:

Vloerrenovatie

Is uw vloer beschadigd of verzwakt? Dan moet uw vloer mogelijk gedeeltelijk of compleet worden gerenoveerd. Als klusbedrijf in Nijverdal helpen wij u graag bij uw vloerrenovatie.

RaabWorks

Wanneer is vloerrenovatie nodig?

Een vloerrenovatie is meer dan alleen het opschuren van een bestaande houten vloer of het vervangen van bijvoorbeeld een parketvloer voor een gietvloer. Wij gaan tot renovatie over als de constructie (of een onderdeel daarvan) niet goed meer is. Bijvoorbeeld als er houtrot is ontstaan door vocht.

Zeker in oude huizen en panden kan het gebeuren dat de bestaande ondervloeren en draagvloeren verzwakken. Soms valt het wel mee en is beperkt onderhoud voldoende om het probleem te verhelpen. We vervangen dan delen van balken of planken om de vloer weer goed te verstevigen.

Als uw vloer dusdanig is verzwakt dat er serieuze problemen ontstaan is een renovatie van de hele vloer nodig. Daarbij vervangen we de bestaande balken en ondervloer door een nieuwe draagvloer. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en te adviseren over mogelijke oplossingen.

Wat kost vloerrenovatie?

Afhankelijk van het probleem, het type vloer en uw woning of bedrijfspand, is een maatwerk-oplossing nodig of kunnen we een standaard renovatievloer gebruiken ter vervanging van uw bestaande vloer. Er zijn verschillende prefab vloersystemen, waarmee we snel een kierdichte en comfortabele vloer kunnen plaatsen die aan al uw wensen voldoet.

De kosten zijn dus helemaal afhankelijk van uw specifieke situatie. Daarbij: vloerenovatie is vaak een goed moment om ook na te denken over betere vloerisolatie of eventueel vloerverwarming. Die kosten komen er dan weliswaar bij, maar uw huis of pand wordt daarmee ook meer waard en u gaat besparen op de energierekening.

Wij komen graag bij u langs om uw vloer te inspecteren. We kunnen dan ook al snel een grove inschatting geven van de kosten van een vloerrenovatie. Een specifieke prijsopgave ontvangt u daarna, in de vorm van een vrijblijvende offerte. Een complete vloerrenovatie is niet bepaald goedkoop, maar uw vloer wordt dan wel in één keer helemaal goed aangepakt. Dat is goed voor de waarde van uw pand en over de vloer hoeft u zich dan helemaal geen zorgen meer te maken.

Hoe gaat vloerenovatie in zijn werk?

Wij helpen u graag om uw vloerrenovatie goed te plannen en de juiste keuzes te maken, zodat we de nieuwe vloer in één keer goed plaatsen. Zeker als u in uw huis woont of in uw pand werkt als de vloerrenovatie nodig is, is dit van groot belang. U wilt dan natuurlijk dat de vloerrenovatie zo kort mogelijk duurt en soepel verloopt, want tijdens de renovatie kunt u de vloer niet gebruiken.

Als de verzwakking van uw vloer is veroorzaakt door vocht, lossen we eerst dat probleem op. Vervolgens verwijderen we uw oude vloer en plaatsen we de nieuwe. Daarbij zorgen we ook voor een mooie afwerking. En natuurlijk doen we er alles aan om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken.

ZWIERS Klus en Montage uw contactpersoon voor Onderwerp.
Bel ons alsjeblieft bij: +31(0) 622 74 64 11