Kontakt
ZWIERS Klus en Montage
Zwaluwtong 26
7443 MH Nijverdal
Homepage:www.zwiersklusenmontage.nl
Telefoon:+31(0) 622 74 64 11
Fax:

Stucwerk

Op zoek naar de perfecte afwerking van uw nieuwbouw of verbouwing? Als klusbedrijf in de regio Nijverdal helpen wij u graag bij het benodigde stucwerk in en om uw huis of bedrijfspand. Welke stijl u ook kiest, met ons bent u verzekerd van vakwerk en professioneel advies.

Benieuwd naar voorbeelden van ons werk? Hier vindt u een aantal van onze referenties.

Stukadoor aan het werk

Professioneel advies

De kleur van uw muren en plafonds heeft natuurlijk grote invloed op de uitstraling van uw huis of bedrijfspand. De manier waarop de muren en plafonds zijn gestuukt ook. Een glad oppervlak geeft een andere sfeer dan wanneer het korrelig is of een bepaalde structuur bevat.

We adviseren u graag over wat het beste past bij uw gewenste stijl. Ook over de functie van de ruimte denken we mee. Stucwerk kan naast een esthetische, namelijk een belangrijke geluid-, vocht- en brandwerende functie hebben. Daarnaast houden we in ons advies natuurlijk rekening met uw budget.

Stucwerk voor elk budget

Er zijn veel verschillende soorten stucwerk en ook voor elk budget is stucwerk beschikbaar. Spackspuiten geeft bijvoorbeeld een snel resultaat tegen een aantrekkelijke prijs. En we brengen het stucwerk dan direct in de door u gewenste kleur aan, zodat u niet meer hoeft te schilderen. Met sierpleister kunt u kiezen voor verschillende structuren en schuurwerk geeft een unieke uitstraling.

Leemstuc is duurder, maar heeft een vochtregulerende werking, wat bijdraagt aan een ideale luchtvochtigheid. Dat is weer goed voor uw gezondheid en de kwaliteit van uw huis of bedrijfspand. Zo heeft elk type stucwerk zijn eigen, typische eigenschappen, waarover wij u graag adviseren.

Vrijblijvende offerte

Neemt u contact met ons op om kennis te maken, dan komen we eerst bij u langs om te bekijken wat er precies moet gebeuren. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. We proberen daarin zo precies mogelijk aan te geven wat de kosten zijn.

U kunt vanaf dat moment met al uw vragen bij één persoon terecht. Eén aanspreekpunt geeft namelijk helderheid en zorgt ervoor dat we snel met elkaar kunnen schakelen. Dat geldt voor het offertetraject én voor de uitvoering. We communiceren helder, zodat u continu weet hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg zorgt ervoor dat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf, zeker niet als het gaat om de kosten.