Kontakt
ZWIERS Klus en Montage
Zwaluwtong 26
7443 MH Nijverdal
Homepage:www.zwiersklusenmontage.nl
Telefoon:+31(0) 622 74 64 11
Fax:

Zwiers Klus & Montage | Allround klus- en montagebedrijf voor al uw kluswerkzaamheden

Zwiers Klus & Montage

Zwiers Klus & Montage is een allround klus- en bouwbedrijf dat sinds 2007 actief is.

In 2018 zijn wij een samenwerking aangegaan met Dura Modul Systems uit Groningen vanuit deze vestiging bedienen wij de 3 noordelijke provincies.

Binnenkort zullen Zwiers en Dura Modul Systems zich tevens gaan richten op de nieuwbouw van woningen waarbij gebruik zal worden gemaakt van o.a. SIP panelen, hierover later meer.

Als allround bedrijf zijn we flexibel als het op een klus aan komt. Je bepaalt zelf welk deel van een project je door ons laat uitvoeren of dat we een gehele klus op ons nemen. Daarnaast zijn we in staat de lijnen kort te houden met onze opdrachtgevers en leveranciers, omdat we werken met één aanspreekpunt. Dit stelt ons in staat een goed eindresultaat te bereiken. In onze samenwerking staan we voor:

  • Een persoonlijke aanpak op basis van je eisen en wensen voor een klus
  • Creativiteit in planvorming, vormgeving en materiaal gebruik
  • Degelijk vakwerk tegen uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
  • Duurzaam bouwmateriaal

Referenties

Daken

Is je dak aan vervanging toe, wil je een platdak omtoveren tot volwaardig balkon of moet er een dakkapel geplaatst worden? Zwiers Klus & Montage kan je helpen. Zowel voor werkzaamheden aan een plat dak als een hellend dak kan je bij ons terecht.

Ramen

Daglicht is belangrijk in een ruimte. Mensen worden er een stuk gelukkiger van, dan van kunstlicht. Wil je meer daglicht in een ruimte, dan kan dat door het plaatsen van bijvoorbeeld een extra dakraam of dakkapel. Wil je meer daglicht in jouw woning? Zwiers Klus & Montage kan je helpen.

Muren

Of we nu een muur moeten plaatsen rondom je aanbouw, een bestaande muur moeten opknappen of een klein muurtje moeten metselen: Zwiers Klus & Montage helpt. Enkele van onze projecten vind je in deze map.?

Nieuws

Fijn van huis met goede sloten op je deur

Fijn van huis met goede sloten op je deur

Nu de vakantieperiode in volle gang is gaan velen een aantal dagen van huis. Laat jij je woning met een fijn gevoel achter als je een paar dagen van huis bent?

Interieurkast perfect op maat

Interieurkast perfect op maat

Deze perfect op maat gemaakte interieurkast plaatsten we in een slaapkamer. Een mooie, hoogglans witte kast die perfect past bij de ruimte.

Luchtdicht Daksysteem

Luchtdicht Daksysteem

Met de steeds strengere eisen ten aanzien van energiezuinig bouwen (verlaging van de EPC) wordt luchtdicht bouwen een steeds belangrijker item. Door luchtdicht te bouwen kan verwarmde lucht niet meer door kieren naar buiten verdwijnen waardoor het energieverbruik verminderd wordt.

Alles-in-één dakraam

Alles-in-één dakraam

Het VELUX Solar dakraam is het ultieme alles in één dakraam. Het dakraam zorgt voor meer wooncomfort, omdat hij op afstand te bedienen is.

Daktoegangskoepel voor plat dak

Daktoegangskoepel voor plat dak

De VELUX Groep heeft nu een daktoegangskoepel ontwikkeld die een vrije doorgang naar het dak mogelijk maakt door deze volledig open te zetten.

Isover Comfortroll XS

Isover Comfortroll

Isover introduceert een nieuw product voor het isoleren van schuine daken: Isover Comfortroll XS. Deze isolatiedeken heeft uitstekende isolatiewaarden en is een zeer stevig product, dat gemakkelijk aan te brengen is. Omdat de rol compact verpakt is, zijn ze gemakkelijk naar de zolder te vervoeren.

PIR Isolatie

PIR Isolatie

Wanneer men het dak of de spouw gaat isoleren, zijn er verschillende opties qua materiaal keuze. Zo kan men kiezen voor isoleren met minerale wol, EPS (Geëxpandeerd polystyreen) of PIR (Polyisocyanuraat Isolatie). UNILIN Insulation produceert en levert producten met PIR isolatie.

Flagship Store Maastricht

Flagship Store Maastricht

In één van de oude fabriekshallen in Maastricht, waar Mosa in 1883 startte met het maken van keramische tegels en porselein, kunnen designliefhebbers, klussers, huizenkopers of -verbouwers en andere geïnteresseerden vanaf oktober kennismaken met de talloze tegelcollecties van Mosa.

De slimste oplossing: DKC DeLuxe

Verlaagd BTW tarief

Waarom slim en vernieuwend:
Het kost veel minder tijd; Voorkomt fouten en materiaalverlies. Is circulair: eenvoudig te verwijderen en elders opnieuw te gebruiken. En: uit voorraad leverbaar, geen lange levertijden!

Certificaten & Labels

Garantiefonds Gevelsystemen

Garantiefonds Gevelsystemen

Het Garantiefonds biedt financiële en bouwtechnische zekerheid voor het product gevelisolatie door de uitgebreide kwaliteitszorg te koppelen aan een garantieverzekering.

EBN Keurmerk VCA

EBN Certification

EBN Certification is een onafhankelijke certificerende instelling die een stabiele positie heeft ingenomen in markt van certificerendeinstellingen.

Bouwnu

Bouwnu

Bouwnu.nl helpt de consument, online, met een overzicht van alle aannemers met hun specifieke kwaliteiten.