Kontakt
ZWIERS Klus en Montage
Zwaluwtong 26
7443 MH Nijverdal
Homepage:www.zwiersklusenmontage.nl
Telefoon:+31(0) 622 74 64 11
Fax:

Zwiers Klus & Montage | Allround klus- en montagebedrijf voor al uw kluswerkzaamheden

Zwiers Klus & Montage

Zwiers Klus & Montage is een allround klus- en bouwbedrijf dat sinds 2007 actief is.

In 2018 zijn wij een samenwerking aangegaan met Dura Modul Systems uit Groningen vanuit deze vestiging bedienen wij de 3 noordelijke provincies.

Binnenkort zullen Zwiers en Dura Modul Systems zich tevens gaan richten op de nieuwbouw van woningen waarbij gebruik zal worden gemaakt van o.a. SIP panelen, hierover later meer.

Als allround bedrijf zijn we flexibel als het op een klus aan komt. Je bepaalt zelf welk deel van een project je door ons laat uitvoeren of dat we een gehele klus op ons nemen. Daarnaast zijn we in staat de lijnen kort te houden met onze opdrachtgevers en leveranciers, omdat we werken met één aanspreekpunt. Dit stelt ons in staat een goed eindresultaat te bereiken. In onze samenwerking staan we voor:

  • Een persoonlijke aanpak op basis van je eisen en wensen voor een klus
  • Creativiteit in planvorming, vormgeving en materiaal gebruik
  • Degelijk vakwerk tegen uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
  • Duurzaam bouwmateriaal

Referenties

Daken

Is je dak aan vervanging toe, wil je een platdak omtoveren tot volwaardig balkon of moet er een dakkapel geplaatst worden? Zwiers Klus & Montage kan je helpen. Zowel voor werkzaamheden aan een plat dak als een hellend dak kan je bij ons terecht.

Ramen

Daglicht is belangrijk in een ruimte. Mensen worden er een stuk gelukkiger van, dan van kunstlicht. Wil je meer daglicht in een ruimte, dan kan dat door het plaatsen van bijvoorbeeld een extra dakraam of dakkapel. Wil je meer daglicht in jouw woning? Zwiers Klus & Montage kan je helpen.

Muren

Of we nu een muur moeten plaatsen rondom je aanbouw, een bestaande muur moeten opknappen of een klein muurtje moeten metselen: Zwiers Klus & Montage helpt. Enkele van onze projecten vind je in deze map.?

Nieuws

Inbraakwerende dakramen

Inbraakwerende dakramen

De NEN norm voor inbraakveiligheid van woningen 5087, die beschrijft welke ramen en deuren in een woning als bereikbaar voor inbraak worden beschouwd, is herzien.

Interieurkast perfect op maat

Interieurkast perfect op maat

Deze perfect op maat gemaakte interieurkast plaatsten we in een slaapkamer. Een mooie, hoogglans witte kast die perfect past bij de ruimte.

Cabrio balkonvenster

Cabrio balkonvenster

Het CABRIO® balkonvenster is al ruim 20 jaar de manier om elke kamer met een hellend dak te voorzien van een echt balkon.

Luchtdicht Daksysteem

Luchtdicht Daksysteem

Met de steeds strengere eisen ten aanzien van energiezuinig bouwen (verlaging van de EPC) wordt luchtdicht bouwen een steeds belangrijker item. Door luchtdicht te bouwen kan verwarmde lucht niet meer door kieren naar buiten verdwijnen waardoor het energieverbruik verminderd wordt.

Energiezuinigste dakraam ter wereld

Energiezuinigste dakraam ter wereld

De VELUX Groep heeft het eerste en enige dakraam ontwikkeld dat door het Passiefhuis Instituut is gecertificeerd voor klimaatregio ‘koud’.

Flagship Store Maastricht

Flagship Store Maastricht

In één van de oude fabriekshallen in Maastricht, waar Mosa in 1883 startte met het maken van keramische tegels en porselein, kunnen designliefhebbers, klussers, huizenkopers of -verbouwers en andere geïnteresseerden vanaf oktober kennismaken met de talloze tegelcollecties van Mosa.

Isover Sonestrong Pro

Isover Sonestrong Pro

Isover maakt het na-isoleren van hellende daken nu nóg eenvoudiger met het complete isolatiesysteem Isover Sonestrong Pro. De isolatieplaten zijn afgewerkt met een decoratieve, stootvaste, witte bekleding die eenvoudig en snel aan te brengen is met bijgeleverde profielen.

KOMO-certificering voor dakkapellen

Verlaagd BTW tarief

SKH, de certificeringsinstelling voor veiligheid, milieu, industrie, bouw en dienstverlening, en Dakvenstermeesters bieden fabrikanten van dakkapellen en vaklieden die deze monteren, de mogelijkheid om voor het product en de montage een KOMO-certificering te bemachtigen.

Isover Comfortroll XS

Isover Comfortroll

Isover introduceert een nieuw product voor het isoleren van schuine daken: Isover Comfortroll XS. Deze isolatiedeken heeft uitstekende isolatiewaarden en is een zeer stevig product, dat gemakkelijk aan te brengen is. Omdat de rol compact verpakt is, zijn ze gemakkelijk naar de zolder te vervoeren.

Certificaten & Labels

KOMO KIWA Proces­certi­ficaat Afbouw

komo kiwa Procescertificaat

De KOMO-Afbouw kwaliteitsverklaring is gericht op de duurzaamheid, de kwaliteit van producten, de uitvoering in de afbouwsector en het eindresultaat; zowel voor woningen als utiliteitsgebouwen.

Het Neerlandsch Stucgilde

Het Neerlandsch Stucgilde

Het Neerlandsch Stucgilde bestaat uit een groep zelfstandige, en op grond van hun bewezen vakmanschap, gerespecteerde ondernemingen.

Garantiefonds Gevelsystemen

Garantiefonds Gevelsystemen

Het Garantiefonds biedt financiële en bouwtechnische zekerheid voor het product gevelisolatie door de uitgebreide kwaliteitszorg te koppelen aan een garantieverzekering.