Kontakt
ZWIERS Klus en Montage
Zwaluwtong 26
7443 MH Nijverdal
Homepage:www.zwiersklusenmontage.nl
Telefoon:+31(0) 622 74 64 11
Fax:

Referenties

Daken

Is je dak aan vervanging toe, wil je een platdak omtoveren tot volwaardig balkon of moet er een dakkapel geplaatst worden? Zwiers Klus & Montage kan je helpen. Zowel voor werkzaamheden aan een plat dak als een hellend dak kan je bij ons terecht.

Ramen

Daglicht is belangrijk in een ruimte. Mensen worden er een stuk gelukkiger van, dan van kunstlicht. Wil je meer daglicht in een ruimte, dan kan dat door het plaatsen van bijvoorbeeld een extra dakraam of dakkapel. Wil je meer daglicht in jouw woning? Zwiers Klus & Montage kan je helpen.

Muren

Of we nu een muur moeten plaatsen rondom je aanbouw, een bestaande muur moeten opknappen of een klein muurtje moeten metselen: Zwiers Klus & Montage helpt. Enkele van onze projecten vind je in deze map.?

Verbouw & Aanbouw

Ook bij een verbouwing of een aanbouw helpt Zwiers Klus & Montage. Hierbij een aantal van onze referentieprojecten.

Schilderwerk

Het goed in de verf zetten van kozijnen, deuren en muren draagt bij aan de frisse uitstraling van je huis. Hier vind je een aantal van onze schilderprojecten.

Vloeren

Ga je voor een houten vloer, een tegelvloer of een gegoten vloer? Zwiers Klus & Montage helpt bij het leggen van vloeren. Zie hieronder een selectie.

Badkamers & Sanitair

In de loop van de jaren heeft Zwiers Klus & Montage verschillende badkamers en sanitair vernieuwd en gerenoveerd. Hier zie je een selectie.