Kontakt
ZWIERS Klus en Montage
Zwaluwtong 26
7443 MH Nijverdal
Homepage:www.zwiersklusenmontage.nl
Telefoon:+31(0) 622 74 64 11
Fax:

Kozijnen vervangen en plaatsen

Kozijnen vervangen van je woning of bedrijfspand, of plaatsen in je nieuwbouwwoning: het is een hele klus. Daarbij kom je voor verschillende keuzes te staan: kies je voor kunststof kozijnen of toch voor houten kozijnen? Pak je het hele huis aan of bijvoorbeeld alleen de woonkamer?

Het plaatsen van kozijnen is een van de expertises van Zwiers Klus & Montage uit Nijverdal. We helpen je dan ook graag met de juiste keuzes betreft de kozijnen voor je woning of bedrijfspand. We maken de kozijnen speciaal voor je op maat en plaatsen de kozijnen geheel vakkundig. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Ben je nog in de oriënterende fase als het op kozijnen aan komt? Hieronder bespreken we de typen kozijnen die het vaakst worden gekozen: kunststof en houten kozijnen:

Kunststof kozijnen

Het grote voordeel van kunststof kozijnen is dat deze makkelijk te onderhouden zijn. Ze hoeven namelijk nooit te worden geverfd, wat bij houten kozijnen wel het geval is. Daarnaast zijn ze bestand tegen ieder weertype. Warm, koud of vochtig: het heeft geen invloed op het materiaal. En voor wie juist bij kunststof kozijnen bang is de geliefde houtnerf te missen zijn er zelfs kunststof kozijnen mét houtnerf. Tot slot is je huis met kunstof kozijnen beter te beveiligen tegen inbraak.

Zwiers Klus & Montage uit Nijverdal levert kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit en maakt de kozijnen geheel op maat. Heb je interesse in kunststof kozijnen voor je woning of bedrijfspand? Neem gerust contact met ons op.

Houten kozijnen

Naast kunststof kozijnen kan je ook kiezen voor prachtige, authentieke houten kozijnen. Houten kozijnen kunnen je woning of bedrijfspand helemaal afmaken. Daarvoor is het belangrijk voor kozijnen te kiezen met een goede kwaliteit hout, die ook goed worden geplaatst. Zo voorkom je dat het hout gaat rotten en is het hout beter te onderhouden.

Bij Zwiers Klus & Montage gebruiken we de meest duurzame houten kozijnen. Deze kozijnen gaan lang mee en kunnen goed onderhouden worden. Door de keuze voor dit hoogwaardig hout én onze ervaring in het plaatsen van kozijnen ben je ervan verzekerd dat we topkwaliteit leveren. Ga je dus liever voor prachtige, authentieke houten kozijnen voor je woning of bedrijfspand? Ook dan ben je bij Zwiers Klus & Montage uit Nijverdal aan het juiste adres.

Meer informatie

Weet je nog niet of voor jouw woning of bedrijfspand kunststof kozijnen of juist houten kozijnen het meest geschikt zijn? Of heb je andere vragen? Zwiers Klus & Montage uit Nijverdal geeft advies en helpt je graag om een keuze te maken. Neem contact op voor meer informatie.