Kontakt
ZWIERS Klus en Montage
Zwaluwtong 26
7443 MH Nijverdal
Homepage:www.zwiersklusenmontage.nl
Telefoon:+31(0) 622 74 64 11
Fax:

Schilder je woning of bedrijfspand

Moet er in of om het huis iets geschilderd worden, maar laat je het liever door een professional doen? Zwiers Klus & Montage is gespecialiseerd in schilderwerk en heeft zowel woningen als bedrijfspanden voorzien van een verfbeurt. Daarbij pakken we zowel schilderklussen binnenshuis als buitenshuis aan. Geen uitdaging is voor onze ervaren en vakkundige schilders te groot. Enkele voorbeelden van schilderklussen die we graag aanpakken zijn:
- het schilderen van kozijnen die onderhoud nodig hebben.
- muren die gesaust moeten worden.
- deuren en kasten die een nieuwe uitstraling verdienen.

Voor ons schilderwerk gebruiken we kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Zeker voor de buitenkant van het pand is kwalitatieve verf belangrijk om verkleuring en afbladering tegen te gaan. Maar ook binnen wil je dat het verfwerk tegen een stootje kan. Met onze professionele producten zijn de muren en het hout goed beschermd en kan het schilderwerk er weer jaren tegenaan.

Schilderen: wat is de beste tijd?

Is het schilderwerk aan de buitenkant van je woning of bedrijfspand toe aan een likje verf? Dan kunnen we het beste langs komen in het voorjaar, het najaar of in de zomer. Schilderwerk aan de binnenkant van je woning of bedrijfspand kan het beste worden gedaan tijdens de wintermaanden.

Advies over schilderwerk

Of er nu een deur moet worden geverfd of een complete voorgevel: Zwiers Klus & Montage is dé partner in schilderwerk. Wij geven uw woning of bedrijfspand een frisse, nieuwe uitstraling! Weet je niet of schilderwerk aan je woning of bedrijfspand nodig is? Wil je advies over mogelijk schilderonderhoud? Maak gerust een afspraak met Zwiers Klus & Montage uit Nijverdal. We komen graag bij je langs om te bekijken welk schilderwerk er aan het pand nodig is en maken, indien nodig, een planning om uw schilderwerk te komen optimaliseren.

Ook voor stukadoorswerk

Hebben de wanden eerst nog stukadoorswerk nodig? Ook dat doen we als allround klusbedrijf bij Zwiers Klus & Montage. Of het nu gaat om een badkamer, keuken of slaapkamer: we zorgen voor een perfecte afwerking van je woning met een professionele stukadoor. Neem voor meer informatieover stukadoorswerk contact met ons op.