Kontakt
ZWIERS Klus en Montage
Zwaluwtong 26
7443 MH Nijverdal
Homepage:www.zwiersklusenmontage.nl
Telefoon:+31(0) 622 74 64 11
Fax:

Tegelwerk & Bestrating

Van het betegelen van je badkamer, tot het bestraten van de oprit. Zwiers Klus & Montage uit Nijverdal heeft het vakmanschap in huis voor alle soorten tegelwerk. Daarbij kan je denken aan zowel wand als vloer betegeling en bestrating buitenshuis. Enkele voorbeelden van tegel- en bestraatklussen zijn:

- Het betegelen van de wand van de keuken.
- Een frisse uitstraling door nieuwe betegeling in de badkamer.
- Het betegelen van een vloer voorzien van vloerverwarming.
- Een sfeervolle tuin voorzien van bestrating.
- Een tuinterras aanleggen.

Belangrijk: strak tegelwerk en bestratingswerk

Tegels, voor bijvoorbeeld je badkamer of terras, zijn erg bepalend voor de uitstraling die je wilt bereiken. Natuurlijk speelt daarbij de vorm en kleur van de tegel zelf een belangrijke rol, maar misschien nog wel belangrijker: goed en professioneel tegelwerk en bestratingswerk. Je kunt een prachtige tegel kiezen, maar wanneer deze scheef en rommelig is gelegd doet dit af aan de uitstraling van de ruimte.

Bij Zwiers Klus & Montage uit Nijverdal werken vakmannen die strak en net tegelwerk leveren. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden en over de beste oplossing voor je wensen. Vervolgens bieden we als totaalleverancier de bestrating of het tegelwerk tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding met gegarandeerd een prachtig eindresultaat .

Informatie en advies over tegelwerk en bestrating

Voordat we voor je aan de slag gaan adviseren we je graag. In een gesprek bekijken we de wensen die je hebt voor de betreffende ruimte, zodat we het beste tegelwerk en bestratingswerk kunnen leveren. Wil je een afspraak maken of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.